Festina

Festina je Švajcarska marka koja datira još iz 1902. godine. Stekavši ovaj brend 1984. g-din Rodrigues je osnovao kompaniju Festina- Lotus Group.
 
Festina je deo Festina grupe. Sa sedištem u Barseloni, Festina ima visokokvalitetnu proizvodnju u Herbetsvilu (Švajcarska) i drugi centar za proizvodnju zlatnih satova u Kordobi (Španija). Preko 50 posto od ukupne prodaje Festina ostvaruje u Evropi.
 

Muški satovi


 

Ženski satovi


 
Sa dugogodišnjom vladavinom na svetskoj sceni i stoletnim iskustvom kao proizvodjača ručnih satova, njen dizajn postaje trend koji se prati.
 
Sinonim za elegenciju i funkcionalnost, sa stilom i sportskim duhom, Festina je ručni sat onih koji cene i udobnost i estetiku.
 
Sa čistim globalnim i međunarodnim karakterom, Festina plasira vrednosti koje su prisutne u svakom uglu planete.  Bez obzira na državne granice, Festina kolekcija ručnih satova emituje univerzalna osećanja kao što su ljubav, sloboda, strast, i naravno atraktivnost.
 
Festina je nezaobilazni faktor sportskih događaja iz raznih oblasti kao sto su biciklizam, hokej, maratoni (La Vuelta, Tour de France, Giro de Italia).

Više o marki Festina na: www.festina.com