Police

satovi policeOsamdesete predstavljaju važan period koji definitivno obeležava zvanični prelaz naočara za sunce iz običnog u modni detalj. Dizajneri nameću svoje simbole, sastavljene od znakova, inicijala i potpisa. Napokon naočare za sunce predstavljaju bezdušnu lepotu koja budi u potoršaču želju da se izdvaja, da jednostavno bude ono što jeste. To su bile godine japija i žena menadžera u poslovnim odelima, samosvesti o važnosti zdravlja i sopstvenog imidža. Kao logičan sled događaja te 1983. godine je rođen novi brend – Police.
 

Muški satovi


 

Ženski satovi


 
2003. godine pojavljuje se prva kolekcija Police ručnih satova, sa jedinstvenim dizajnom i savremenim i inovativnim oblikom. Police je jos jednom dokazao svoje zasluženo visoko mesto u modnoj industriji autentičnom, glamuroznom prirodom svojih kreacija. Ovim Police potvrđuje svoju misiju: difuzija kosmopolitskog životnog stila za one u trendu, nekonformiste i neobične pojedince koji odlučuju da usklade svoje vreme sa Police vremenom.
 
Police kolekcija ručnih satova za ovu sezonu polazi od jasnih linija, inspirisana dizajnom i osobenom, strogom ivicom, po kojoj je brend poznat. Police kroz svoju kolekciju ručnih satova nudi životni stil gde se ne postavljaju pitanja i ne zahtevaju nikakva opravdanja.

Komentari (1):

  1. Dali su ovi satovi Swiss made?