Diesel satovi

Diesel S.p.A. je italijanska dizajnerska kuća. Ona je prepoznatljiva po raskošnoj «spremnoj za nošenje » uglavnom džins odeći, namenjenoj mladima. Kompanija, čiji je vlasnik Renzo Rosso, se nalazi u Breganzi, severna Italija. Prema rečima vlasnika Diesel je marketing preuzeo iz SAD, kreativnost iz Italije, a poslovnost iz Nemačke.

Muški satovi

Ženski satovi

 
Kompanija je prisutna u preko 80 zemalja sa preko 5000 prodajnih mesta, uključujući 400 njih u svom vlasništvu. Njihova najveća prodavnica se nalazi u Milanu, Italija.

Diesel je deo holdinga „Samo hrabri“.

Počevši kao kompanija fokusirana na proizvodnju kvalitetene odeće, Diesel je postao deo kulture mladih širom sveta. To je inovativna međunarodna dizajn kompanija koja proizvodi širok spektar farmerki, odeće i modnih detalja, među kojima su I po svemu izuzetni ženski i muški ručni satovi.

Diesel je lider u kreiranju novih stilova, tkanina, proizvodnih metoda i kontorle kvaliteta, na taj način garantuje izuzetan proizvod. Kompanija gleda na svet kao jednu makro kulturu bez granica, a zaposleni predstavljaju kosmopolitski tim koji stvara nepredvidivu, dinamičnu vitalnost i energiju u  okviru kompanije.

Ručni satovi su tek posebna priča. Ukoliko ste mladi, ili se tako osećate i hoćete kupiti Diesel sat bićete potpuno ushićeni izborom modela. Diesel uvek i na svakom koraku pozitivno šokira, na opšte zadovoljstvo svoje ciljne grupe koja uvek želi biti “drugačija”.