Esprit

„AKCIJA -15% NA MUŠKU ESPRIT KOLEKCIJU“ dok traju zalihe

Esprit kolekciju ručnih satova krasi vanvremenski dizajn

 

Jedinstven i moderan koncept koji kombinuje klasične stilove sa rafiniranim detaljima i kvalitetnom završnicom. Komponente visokog kvaliteta i karaketirsitike jedinstvenog proizvoda predstavljaju standard za Esprit kolekciju.
 

Počeci Esprit-a vezuju se za San Francisko i davnu 1968. godinu kada su Suzi i Dag Tompkins, prodavali Esprit odeću u svom kombiju, da bi kasnije nastala kompanija pod nazivom Esprit de corp. sa sedam proizvodnih linija.
 

Obzirom na izuzetan kvalitet, Esprit kolekcija stvara razliku koja se dugo pamti. To su ekskluzivni ručni satovi i nakit za muškarce i žene sa težnjom ka najvišem nivou dizajna i kvaliteta. Sa velikim majstorskim nasleđem Esprit kolekcija potencira svoju dugu istoriju u modi ručnih satova i nakita.
 

Ženski satovi


 

Muški satovi


 

Esprit izrađuje ručne satove sa jedinstvenim proizvodnim karakteristikama

Naime, izvanredna izrada Esprit kolekcije ručnih satova se ogleda u svakom detalju: visokokvalitetne leptir kopče predstavljaju standard, 10 bara vodootpornost i zašrafljena pozadina pružaju dodatnu vrednost svim muškim hronografima. Težnju za kvalitetom i dugotrajnošću ručnih satova Esprit kolekcije Esprit ostvaruje kvalitetom materijala, koristeći kvalitetan nerđajući čelik i izborom prefinjenih detalja, dobro poznatim jos od pionira u izradi ručnih satova. Rezultat je odličan kvalitet, sofisticirani izgled i izuzetan dizajn koji bez sumnje zaslužuju sopsveni logotip.
 

Esprit je međunarodni bend životnog stila mladih koji je moderan, luksuzan i unosi novine i stil u život.
 

Više informacija o ovoj marki možete potražiti na sajtu: www.esprit.com

Komentari (2):

  1. Ja sam iz vaše radnje na poklon dobio sat. Prezadovoljan sam saradnjom sa vama.
    Sada BiH ja želeo da nekom poklonim sat iz vaše radnje.
    Pitanje za vas je da li bi taj neko mogao doći i zameniti sat za neki drugi model ili nešto drugo i u kojem vremenskom periodu. Nedelju dana bi bilo meni prihvatljivo. Da li mogu računati na to?

  2. Da li imate na stanju ovaj sat?
    ES1L056M0015

Odgovor