Fossil

Fossil satovi
Srce i duša Fossil-a, koje čine zaposleni, proizvodi i kultura, govore o jedinstvenoj vrsti inspirisane kreativnosti. Zastupajući koncept pristupačnog kul trenda, svoj identitet Fosil je usidrio u autentičnom stilu berbe pomešanom sa kreativnim duhom i smislom za humor, koji se šire kroz ceo prodajni asortiman, grafike i autentične konzerve koje predstavljau zaštitni znak.

Ženski satovi

Muški satovi

Osnovan 1984, Fossil je bio prvi američki brend koji je uneo vrednost i stil u oblast ručnih satova promenivši konept merenja vremena iz jedva funkcionalnog u šik i moderan ručni sat koji prosto mora da postoji na ruci. Fosil oduvek predstavlja sinonim avangarde, bilo da se radi o tehnologiji, izboru materijala ili dizajnu.

U ranim 1990-im Fossil proširuje svoju osnovnu delatnost pokretanjem linije dodatne opreme uključujući tašne, kaiševe, sitne kožne galanterije i naočara za sunce Fossil i Relic brendova. Kompanija takođe poseduje svoje ili licence vlasničke tehnologije za određene programe ručnih satova, uključujući njihovu BIG TIC® tehnologiju razvijenu 1998. i patentiranu kombinaciju automatski/kvarcni pokret pod nazivom Preokret (Twist).

Fosil je kompanija za dizajn, razvoj, marketing i distribuciju koja je specijalizovana za potrošačke proizvode zasnovane na modi i vrednosti. Glavna ponuda kompanije uključuje veliki asortiman modernih ručnih satova sopstvenih i licenciranih linija.

Komentari (4):

  1. D.Dan zanima me muski sat Fossil JR-1353 da li je vodootporan, da li moze sa njim da se pliva, kupa i td…. Da li postoji neka mogucnost ili varijanta na rate da se kupi sat. Hvala puno unapred…

  2. Pozdrav,

    da li imate model Fossil ME3083 ili mozete da porucite?

    Hvala unapred

  3. Dobar dan zanima me da li imate narukvice za fosil ch 2238 i kolika mu je cena i naravno baterija

  4. ES3202 postovani ima li na stanju, zainteresovan sam za ovajmodel zenskog sata

Odgovor