Fossil

Fossil satoviSrce i duša Fossil-a, koje čine zaposleni, proizvodi i kultura, govore o jedinstvenoj vrsti inspirisane kreativnosti. Zastupajući koncept pristupačnog kul trenda, svoj identitet Fosil je usidrio u autentičnom stilu berbe pomešanom sa kreativnim duhom i smislom za humor, koji se šire kroz ceo prodajni asortiman, grafike i autentične konzerve koje predstavljau zaštitni znak.
 

Ženski satovi


 

Muški satovi


 
Osnovan 1984, Fossil je bio prvi američki brend koji je uneo vrednost i stil u oblast ručnih satova promenivši konept merenja vremena iz jedva funkcionalnog u šik i moderan ručni sat koji prosto mora da postoji na ruci. Fosil oduvek predstavlja sinonim avangarde, bilo da se radi o tehnologiji, izboru materijala ili dizajnu.
 
U ranim 1990-im Fossil proširuje svoju osnovnu delatnost pokretanjem linije dodatne opreme uključujući tašne, kaiševe, sitne kožne galanterije i naočara za sunce Fossil i Relic brendova. Kompanija takođe poseduje svoje ili licence vlasničke tehnologije za određene programe ručnih satova, uključujući njihovu BIG TIC® tehnologiju razvijenu 1998. i patentiranu kombinaciju automatski/kvarcni pokret pod nazivom Preokret (Twist).
 
Fosil je kompanija za dizajn, razvoj, marketing i distribuciju koja je specijalizovana za potrošačke proizvode zasnovane na modi i vrednosti. Glavna ponuda kompanije uključuje veliki asortiman modernih ručnih satova sopstvenih i licenciranih linija.

Komentari (10):

 1. imam sat fossil ch 2598 i potreban mi je novi kais za taj sat. kako mogu doci do toga i kaja je cena?

  • Proverite sa BPM servisom, Kneza Milosa 16. Oni imaju narukvice za Fossil satove.
   Pozdrav

 2. Da li imate narukvicu za fossil blue CH-2490
  110709 i koja je cena?!

 3. Da li u ponudi imate i dalje model FS4663?

 4. Poštovani,

  Da li imate u prodaji sat Fossil model FS4533 od 9 990 din i na kom prodajnom mestu?

  Nada

 5. Da li imate muski , elegantniji sat sa koznom narukvicom po nesto povoljnijoj ceni?

 6. Da li imate u ponudi sat Fossil ME1122?

  • Postovani ,ovaj sat nemamo u ponudi
   pozdrav

 7. Da li mi mozete reci moze li se i po kojoj ceni skratiti brezletna na Fossil casovniku. Masivan je i nije mi ugodno da ga nosim sa predugackom brezletnom. Gde da se obratim?

 8. Da li mogu preko vas da narucim Fossil 4656 ukoliko ga vi nemate?